Kom ihåg...

   Smaragdenhunden är ingen björn och att tro något annat är oacceptabelt. Smaragdenledningen har idag beslutat att detta måste understrykas... 100%, 1-0!

Tröjor m.m.

   Smaragden växer i rasande fart! För varje dag som går ansluter sig fler människor till denna happening! Så jävla awesome.
   I och med gruppens tillväxt har vi i ledningen valt att trycka T-shirts. Än så länge finns de bara tillgängliga för admins och andra medlemmar involverade i smaragdens inre krets. Vi är däremot öppna för beställningar och om en Smaragden T-shirt är av intresse så är det bara att höra av sig till någon admin.
   Avslutningsvis måste jag påminna om att endast medlemmar av smaragden tillåts kommentera på denna blogg. Vi i smaragden ser nämligen att utomstående människor som överflödiga och totallt ointressanta. Först när du gått med i gruppen kan du klassas som en medmänniska. Varför jag tvingas dra upp detta beror på en insident som inträffade idag. Jag nämner inga namn men personen ifråga har blivit tillrättavisad av en Admin så det finns ingenting att oroa sig för!

//Keep it real! Mvh smaragdenledningen!

Uppdatering

   Inte mycket har hänt... Våren har kommit, men det var ju för ett tag sen.
Ännu en gång kan man höra fåglar sjunga sina domedagssånger som vittnar om en mörk framtid. Vem vet vad som väntas under sommaren? Vi i smaragden vet.
   Studenten kommer bli fett nice för alla studenter... Hört att Lewi ska släppa en fullängdare... Syscht.
300, helt ok film... Finns inget bättre än en glass i handen och 300 som spinner i DVD:n.
Föresten, nu på vårkanten kanske det är dags att beställa valpar, för alla som är intresserade. Är nog ganska stor efterfrågan och ja, man bör vara ute i god tid.
   Till alla smaragden medlemmar vill jag slutligen säga: Stay true, var alltid fullast på krogarna.

//Peace out! Mvh Carl

THIS IS SMARAGDEN

Kul att smaragden har en sådan framfart på facebook. 18 medlemmar. Micke P har fullt upp nu kan vi ju meddela, men han skulle kanske höra av sig senare framåt sommaren.
Stay in tuned, merch kommer möjligtvis finnas inom en snar framtid i plåtskåp 23 i naturbyggnaden.
THIS IS SMARAGDEN!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0